2 Şubat 2013 Cumartesi

U-Kiss, Rainbow ve Demi Lovato Malezya'da Buluşuyor.


2013 İkiz Kuleler @Canlı 3. geliyor. 

U-Kiss, Rainbow ve Demi Lovato simgesel "Petronas İkiz Kuleleri"nin üssünde konser verecekler. Kuala Lumpur'da uluslararası starlar hafta sonu yapılan Malezya GP Pump up buluştular,16 Ocak 2013.Müzik etkinliği 2013 İkiz Kuleler @Canlı bir yıldız geri dönüş yapacaktır.-Erkeklerle dolu- Uluslar arası artistler hafta sonuna kadar PETRONAS Malaysia Grand Prix şehrin eğlence takvimindeler. Canlı konser 22 ve 23 Mart 2013 Kuala Lumpur simgeleri olan Petronas İkiz Kuleleri'nin üssünde iki gece boyunca gerçekleşecek.

Cuma 22 Mart'ta 2013 İkiz Kuleleri @ Canlı açılış gecesi için sahne alan Güney Kore Erkek-Grup U-KISS ve Amerikan pop sanatçısı Demi Lovato var.Bu arada, 7 üyeli kadın K-pop grubu Rainbow, Cumartesi 23 Mart'ta sahne alacak.

[Demi Lovato hakkında bilgi verilmemiş.]

U-KISS,Güney Kore'nin dışında büyük çapta adı ortaya çıkmaya başlıyor Lovato'ın sahnede tamamlamak için ilk gece İkiz Kulelerde sahneye çıkacaklar. K-Pop erkek grubu Soohyun, Kiseop, Eli, Kevin Dongho, Hoon ve AJ oluşmaktadır Grubun çığır açan şarkısı onların Man Man Ha Ni (2009) idi.Onların ilk tam uzunlukta stüdyo albümü Only One Şubat 2010'da yayınlandı bunu Eylül 2011 yılında, ikinci tam uzunlukta albüm Neverland izledi.Grubun ilk uzun metrajlı Japon albümü, 2012 yılında A Shared Dream sürümü ile aynı yıl Japonya'da debut yaptı.

[Rainbow hakkında bilgi verilmemiştir.]

İkiz Kuleler @Canlı 2011 yılında dahil olduğu artistler bir line-up özelliği eğlence markası başlattı Hoobastank, Wonder Girls, Hyuna, The Azenders, Bunkface, Joe Flizzow, Mizz Nina, Colby O'Donis ve Al McKay sunduğu The Earth Wind & Fire Experience. Canlı müzük yarışmasının 2. için 2012 yılında K-pop sanatçıları geri döndü Girls 'Generation, solo artistler Nicole Scherzinger ve Kelis , ünlü gitarist Orianthi. Uluslararası isimlerle Malezya'nın kendi yetenekleri James Baum, Reshmonu, Faizal Tahir ve DJ Nadine Thomas eşlik etti. İkiz Kuleler @Canlı 2013 hakkında daha fazla duyuruları önümüzde ki haftalarda bekleniyor.

--Alicess

Kaynak: gokpop.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder